Punt de trobada

L’objectiu del Punt de Trobada és posar en contacte el nostre alumnat amb interioristes, arquitectes, empreses i entitats del sector del disseny d’interiors, que estiguin interessats en escollir personalment entre diferents alumnes de l’Escola per realitzar les pràctiques d’empresa o incorporar-los al món laboral.

L’alumnat pot lliurar a cada professional que vingui a la trobada un CV i disposarà d’uns 5 minuts per explicar quins son els seus valors, motivacions i destreses com a interioristes. Els professionals, podran triar entre els diferents candidats tot dialogant d’una manera fresca i propera.

L’alumnat de la nostra escola acaba els seus estudis amb una bona formació creativa i tècnica, ben preparats per inserir-se al món laboral. Sabent que sovint el més complex és posar en contacte alumnes amb professionals que necessiten créixer, ampliar el personal en moments puntuals o fins i tot resoldre problemes tècnics concrets (renders en 2d 3d… etc), la trobada vol ser un catalitzador i l’espurna per a una futura relació laboral.

Edicions anteriors

Empreses col·laboradores