Proposta d’esdeveniment per Cosentino

Presentació dels projectes d'ABP de interiors

Divendres 4 de novembre,  alumnes de 2n curs d’Arquitectura Efímera va presentar els seus projectes a la Sala d’Actes de Deià mitjançant el format Petxa-Kutxa. Van dissenyar un esdeveniment efímer per Nadal amb l’objectiu de presentar la marca a través dels tres mòduls ABP d’Arquitectura Efímera: Projectes, Tecnologia i Sistemes Constructius i Teoria de la Imatge Publicitària. 

L’esdeveniment tractava d’una festa a celebrar una vegada a l’any a Consentino City Barcelona, al Nadal, per compartir una estona amb els clients d’una manera distesa i relaxada. S’havia de proposar una experiència per als convidats a l’esdeveniment, aquests podien ser dissenyadors, interioristes, arquitectes, clients, empreses… El lloc on es desenvoluparia l’esdeveniment era a l’espai públic exterior de la botiga: la vorera, tot I que també es podia fer ús dels espais interiors del local com a suport de l’esdeveniment. 

L’alumnat va dissenyar i ubicar uns espais específics consistents en: 

  1. Photocall. 
  2. Presentació de nous productes i promoció de la marca. 
  3. Atenció als clients, on es demanava mobiliari o elements que facilitessin prendre una copa i menjar un aperitiu. 
  4. Altres elements de suport a l’esdeveniment com podia ser música en directe, projeccions i altres propostes. 

Calia considerar un mobiliari fàcil de muntar, d’emmagatzemar i/o transportar i l’ús de materials adients (cartró, fusta, tèxtils…). Materials lleugers, rígids o flexibles, preferentment ecològics amb sistemes de fixació per encaix per completar el disseny.

El projecte tracta sobre l’organització d’un esdeveniment efímer per a presentar la marca Cosentino a les portes de Cosentino City Barcelona. Ens trobem entre l’Avinguda Diagonal i Carrer Loreto. L’esdeveniment tracta d’una festa que es farà una vegada a l’any per compartir una estona amb els clients. El concepte de l’esdeveniment, El retorn als orígens: El quars.

Zones a destacar:

— Photocall

— Zona de mostrari per a presentar nous productes i promoció de la marca.

— Zona de xerrades

— Zona de cocktail

— Música en directe i Dj

Les integrants del projecte: Victoria Carvallo, Carol Ignacio i Sofia Vivas

Últimes noticies