Cicle Formatiu Superior de Moblament

Sandy Suite

Sandy Suite neix a partir del concepte de la sorra i l’atmosfera d’un oasi interior.

El projecte parteix d’una suite situada a l’Hotel Cap sa Sal, a Begur, Girona, just sobre un dels penya-segats de la zona; la qual cosa garanteix vistes a la platja i a la vegetació local.

L’estat actual de la suite a intervenir, consta d’una planta semicircular, amb un sostre en forma de semicúpula, que es troba originàriament configurat per a dues habitacions/apartaments independents adjacents, que dona una geometria final de trapezi amb dues cares corbes.

El concepte principal del projecte és la sorra de Begur, que juntament amb el mar crea un concepte d’oasi interior el qual es pretén assemblar; ja que en els oasis els viatgers descansen i es proveeixen d’aigua i menjar per a creuar el desert. En sentit figuratiu, el terme oasi s’utilitza per a indicar tot allò que suposa descans. La suite rep el nom de ”Sandy Suite”, paraula que significa arenós en anglès. Aquest nom prové de la idea de crear un ambient que s’assembli, de certa manera, al paisatge exterior que ens ofereix la localització.

De forma sintètica, i d’acord amb la geometria de l’hotel, fa servir la línia corba i les formes orgàniques tant pel mobiliari com l’estructura, aprofitant la forma corba de la semicúpula que trobem com a sostre, de manera que connecta amb la naturalesa i la irregularitat del paisatge. Els colors terra i les tonalitats crema creen un ambient monocromàtic.

El mobiliari emprat, en aquesta suite, es tracta de mobiliari d’obra i mobiliari de disseny d’alta gamma. Es dissenya un capçal a mida amb il·luminació i tauletes de nit integrades.

Més informació

Projectes d’alumnes