Geomètriq

Un hotel amb espais singulars creats per l'ús de la il·luminació i els materials

L’hotel està pensat tant per al client assidu, com per al visitant ocasional. En l’entresòl es crea un bar de catering de dia i un bar de copes a la nit. El concepte del projecte és crear un lloc on la gent se senti bé. Crear un espai diàfan, singular i al mateix temps donar privadesa, utilitzant separadors d’ambient que deixen entreveure el que hi ha a l’altre costat, sense tancar l’espai.

Es dóna molta importància a la il·luminació del local amb lluminàries de la marca Vibla, creant efectes de llum molt interessants, tant en les parets com en el disseny de la recepció i el bar. Amb la col·laboració de l’empresa Luccon, es crea tota l’estructura d’aquestes estades seran d’un ciment translúcid que ens proporciona molts jocs de llum.

Projectes d’alumnes