Cases de paper

Un viatge al barri dels anys 70, amb el propòsit de dignificar des d’una perspectiva positiva, actual i fresca com s’hi vivia en aquells temps.

Cases de Paper és un projecte de disseny i construcció d’una cafeteria-granja-bar. Es tracta d’un local obert a tres bandes, que es crea pels pilars de formigó de l’edifici en salvar el desnivell que hi ha entre l’avinguda Ronda de la Guineueta Vella i el carrer Agustí Ignasi.

Es tracta d’un espai de 115 metres quadrats aproximadament amb 18,32 m d’amplada i 6,30 m de fons. Com a objectius es vol dissenyar i generar:

— Una façana que faci efecte crida pels vianants per l’espai de self-service, take away i begudes a doll a preus molt econòmics.
— Crear un espai diàfan, fresc, lluminós de doble altura, que tingui una distribució i circuit fluid i obert al carrer.
— Un espai casual, fresc amb diferents atmosferes para que el client pugui escollir en funció del seu l’estat d’ànim o situació personal.
— Generar un espai que sigui rellevant i que tingui connexió emocional amb aquests tres grans grups de públic objectiu (famílies de l’escola bressol, usuaris de l’escola Deià i la comunitat femenina del barri).

Cases de paper va ser guardonat amb el 1r Premi de la Categoria de Cicle als 23 Premis CODIC per als Projectes Fi de Carrera. El jurat va valorar l’esforç de contextualització, posar l’espai al nivell dels seus usuaris, fer una tria de materials i recursos estètics que tenen molt a veure amb el seu entorn, per fer un tribut al barri on s’ubica en un espai lluminós i agradable.

Projectes d’alumnes