Caribú 304

Un fanzine que documenta l'evolució de l'skatepak D.I.Y Caribú de Mataró

El fanzine tracta sobre un “skatepark” situat a Mataró que està al Maresme, aquest skatepark es diu Caribú i és un D.I.Y (Do it Yourself).
L’elecció sobre aquest tema és perquè és un lloc el qual m’agrada molt i em sembla interessant com va sorgir, com es va anar creant i tot el que comporta Caribú. A més, que és un tema que m’agrada, i em motiva, també l’he triat per l’afecte que li tinc, ja que aquest lloc m’ha vist créixer com  skater, ja que vaig començar a anar quan recentment estava començant i m’ha vist créixer com a persona, Caribú s’ha convertit en el meu lloc segur en el qual he conegut persones que valen or i que avui dia són com els meus germans majors.

Caribú m’ho va ensenyar un amic fa ja 3 anys, i des d’aquí ha anat canviant molt, ja que han anat construint a poc a poc més mòduls, i s’han anat unint més gent com locals. Aquest fanzine ho hem produït tots els que pertanyem a Caribú, jo m’he encarregat de recollir informació, contingut i maquetar-ho, però aquest fanzine no seria res sense tota la gent que m’ha ajudat passant-me fotos de fa anys construint rampes o dels primers mòduls, deixant-me les seves llibretes de dibuixos perquè pogués fotografiar les seves il·lustracions ja sigui d’idees de mòduls, cartells, dibuixos aleatoris, també sense ells no podria tenir fotografiades totes les samarretes que ells mateixos han fet, Caribú no és només un lloc on anar a passar l’estona temps, hi ha gent que la porta tatuat en la pell.

Més informació

Projectes d’alumnes