Premis Talent creatiu i empresa 2018-2019

Alumnes de Deià premiats en la col·laboració entre Escoles de disseny i empreses.

Tercera edició dels premis -Talent creatiu i empresa- que organitza la Direcció General de Formació Professional Inicial i Ensenyaments de Règim Especial, del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, conjuntament amb empreses i totes les escoles d’Arts Plàstiques i Disseny del país.

El programa “Talent creatiu i empresa” té com a finalitat, d’una banda, donar a conèixer el potencial de coneixement i la creativitat que els centres educatius poden aportar a les empreses, entitats i organismes col·laboradors, amb la creació, disseny i producció de béns i serveis i, de l’altra, fomentar la formació i actualització dels professors dels centres educatius, mitjançant la transferència de coneixements entre aquests i les empreses, entitats i organismes, per a promoure l’equitat i la qualitat en el sistema educatiu, reflectida en la millora de les capacitats i competències dels alumnes participants.

Alumnes de el EASD Deià han rebut premis en les diverses modalitats del premi en què s’han presentat.

Aquestes han estat les premiades:

1r Premi i finalista Matter
Andrea Ariza i Nerea Esteves.

Proposta: Aurora Boreal

Alumnes: 2n Efímera. Professorat: Anna Solé / Amaya Martínez

Matter Barcelona és un nou concepte de showroom en el sector professional de l’arquitectura i l’interiorisme. És un espai en el qual es pot trobar la millor selecció de materials per als seus projectes. Arquitectes i interioristes tenen en el showroom, un espai per a treballar, crear i comprar.

Projecte: Summer Party that Matters

Lloc: Carrer Ca Segalar 6-8 (Vorera davant Matter)

Pressupost: 3000 €

L’encàrrec consisteix a dissenyar la Summer Party that Matters, un esdeveniment públic que el centre Matter es farà una vegada l’any.

Finalistes de Deià: Adrià Ávila i Eva Benavente

Proposta: Color party that matter

1r Premi Grafismes Set d'Art Canal Taronja TV
Maria Caldas, Ariadna Garcia, Georgina Garcia, Adrià Giles i Josep Sancho,
2n d'Infografia 3D. Professor: Héctor Gascó

Set d’Art és un projecte del Departament d’Ensenyament i Canal taronja TV. Està pensat per a la promoció dels Estudis de Règim Especial, que ofereix el Departament d’Educació.

1r Premi Cementiris de Barcelona
Marta Gatnau
Alumna de 2n Elements de jardí. Professora: M. José Ponce

Cementiris de Barcelona ha convocat un concurs d’idees per a crear un espai de memòria i un repositori de cendres en el Cementiri de Collserola.

“Ginkgo” Espai per urnes de cendres al Cementiri de Collserola

L’arbre-la fulla, la vida i la mort, el ying i el yang.

L’espai de reflexió i contemplació, el buit, el dolor per la pèrdua amb el desencaixi dels murs, en el centre el Ginkgo-la vida, el punt de confluència, l’arbre que ens dona sentit a tot el projecte.

Esment especial Premi Cubiñà
Marc Formatgé Palau
Alumne de 2n Moblament. Professora: Maite Diez

Últimes noticies