Premis Habitàcola 019

Un projecte de Deià finalista als XXXI premis Habitàcola.

Habitàcola, el concurs organitzat per l’ARQUIN-FAD i dirigit a estudiants d’interiorisme i arquitectura, aquest any planteja una reflexió sobre mobiliari d’ús públic i comú, com són les parades de venda ambulant.

I SI… SÍ

Autors: Judit Trias Cano, Mónica Labrador López, Núria Vaz Perals

EASD Deià

Professors: Toni Valls, Angels Corsellas

I si…sí, és el títol del nostre projecte, que reflecteix versatilitat i flexibilitat davant qualsevol situació, a més reflecteix el nostre concepte, LA SISI i el seu desplegament.

Proposem una parada ambulant versàtil, flexible, funcional i sostenible.

La parada parteix d’un remolc del qual es desplega el sostre i les parets com ho fa la sisi, aquest desplegament modular permet muntar la parada de més de 48 maneres diferents i adaptar-se a qualsevol emplaçament, època de l’any (pel clima), i fer-se més gran o és petita segons convingui.

Es pot vendre qualsevol producte, la seva exposició és sobre les superfícies de les parets que al desplegar-se formen taulells d’exposició. A la part interna del remolc hi ha espai per a que el propietari de la parada estigui assegut i protegit, però a la vegada poder controlar el seu voltant.

L’agrupació de diferents parades té com a resultat la creació d’una gran zona d’ombra, pròpia d’un bosc, que protegeix als clients o a les persones que passegen per l’espai del mercat o fira.

Últimes noticies