Premis CODIC 2021

El passat 16 de novembre es va fer entrega dels 23’ns Premis CODIC per als Projectes Fi de Carrera, que atorga el col·legi de dissenyadors d’interiors i decoradors de Catalunya. L’acte es va celebrar al Cosentino City Barcelona, que va cedir les seves instal·lacions, i els projectes guanyadors van seguir exposats a les instal·lacions durant els dies posteriors.

En aquesta edició el jurat estava composat per representants de diverses especialitats lligades amb el món professional del disseny d’interiors:

— Juliette Boulard, dissenyadora d’Interiors, fundadora d’A53 Architecture & Interior Design des de 2014.

— Elena Pascual, dissenyadora d’Interios i gràfica, que va formar part des de la seva creació de l’organització dels Premis CoDIC.

— Anna Ramos, directora de la Fundació Mies Van der Rohe, arquitecta i professora associada a l’ETSAB-UPC i presidenta entre els anys 2005 i 2008 de l’AJAC, Agrupació de Joves Arquitectes del Col·legi Oficial d’Arquitectes de Catalunya.

— Manel Escacena-Chica, director de comunicació i relacions públiques a Storydesigners-PR Studio, des de 2018, especialitzat en disseny, arquitectura, interiorisme i il·luminació.

— Idoia Urdiain, delegada comercial a Catalunya representant al patrocinador, BTicino.

En la categoria d’estudis superiors, el jurat va atorgar el Segon Premi de la Categoria de Grau al projecte «Co-Studying» de Mariona Barbeta de l’ESDAPC Campus Deià, per la versatilitat dels espais, la qualitat i la cura en la tria de materials, mobiliari i gammes cromàtiques; per aconseguir uns interiors en els quals ve de gust estar i treballar; per la seva bellesa i la seva atemporalitat.

El Primer Premi de la Categoria de Cicle, va ser destinat al projecte «Cases de Paper» de Maria Comajuncosa de l’Escola Deià. Per l’esforç de contextualització, posar l’espai al nivell dels seus usuaris, fer una tria de materials i recursos estètics que tenen molt a veure amb el seu entorn, per fer un tribut al barri on s’ubica en un espai lluminós i agradable.

Van ser també finalistes a la categoria de grau els projectes d’Alumni d’ESDAPC Campus Deià següents: «H-Osmosi» de Roger Cabedo i «Ecotó» de Núria Molins.

Últimes noticies