Deià guardonada amb un Premi Baldiri 2021-22 de la Fundació Carulla

Deià ha estat guanyadora en la categoria d'Arts i reptes socials.

Deià ha estat guardonada dins de la categoria de Projectes educatius que treballen per donar una resposta transformadora i inclusiva als reptes socials des de les arts i la cultura.

La candidatura de l’escola té com tret distintiu ser una escola creativa i digital de referència, amb aprenentatges transversals on l’art i el disseny tenen tot el protagonisme. Desenvolupen la seva activitat des d’un entorn proper i acollidor, fomentant l’art com a eina de transformació social. El seu rigor fa que sigui una escola d’excel·lència en el camp de les arts.

Visita del jurat a Deià

El Jurat dels Premis Baldiri 2021-2022 va estar format per:

Xavier López (director de l’escola Octavio Paz de Barcelona), Maria Paczkowski (doctora en Cs Educació i llicenciada en Belles Arts i és professora de l’Àmbit Artístic del Consorci d’Educació de Barcelona), Laia Colell (co-fundadora d’A Bao A Qu), Glòria Fajula (docent a l’Escola Pia Balmes de Barcelona), Coral Regí (directora de l’Escola Virolai de Barcelona), Montse Fusalba (exdirectora de l’Escola Cooperativa El Puig d’Esparreguera), Bet Madera (cap de formació a l’Associació de Mestres Rosa Sensat). Aquest jurat va visitar Deià per poder comprovar en primera persona el projecte educatiu i formatiu.

Més informació dels premis Baldiri

Últimes noticies