Co-Studying

Un espai que dona prioritat al benestar dels estudiants i a la seva estabilitat mental

La tasca de l’estudi és un procés sempre present en la vida de l’estudiant, la qual cada persona du a terme tenint en compte les seves necessitats o recursos.

Hi ha qui prefereix estudiar en la seva habitació, al menjador, a la biblioteca, a una cafeteria, reunit amb amics, en solitari… Però la majoria de les persones sempre busquen complementar totes aquestes opcions en funció a la feina que hagin de realitzar.

Co-Studying és una proposta que recull totes aquestes necessitats dins d’un mateix espai, disposant de diverses sales i àmbits que puguin adaptar-se a les diferents formes d’estudi que siguin necessàries. Basat en diferents conceptes com la biofilia, el mindfulness i la psicologia dels colors, és un espai que dona prioritat al benestar dels estudiants i a la seva estabilitat mental.

Però, Co-Studying no només és un espai amb sales per a estudiar, sinó que també inclou àmbits on poder descansar, meditar, prendre un Snack, connectar amb altres persones…, amb un servei de 14h els 365 dies de l’any, amb la finalitat d’obtenir un espai en el que els estudiants es trobin a gust i puguin estudiar i/o treballar amb uns resultats més satisfactoris, ja què sempre serà més motivador un espai que aporti benestar i confort.

Co-Studying va ser premiat amb el 2n premi als 23 premis CODIC per als Projectes Fi de Carrera.

Més informació

Projectes d’alumnes