Benvinguts a Deià

Deià Escola d’Art i Disseny  és un escola d’art i disseny pública fundada el 1989, dependent del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya,
A l’escola s’imparteixen cicles formatius de grau Mitjà, Superior, i els Estudis Superiors de Disseny, ESDAPC Escola Superior de Disseny i Arts Plàstiques de Catalunya, equivalents a grau universitari. Les especialitats principals són el disseny d’interiors, la gràfica audiovisual i el batxillerat d’arts.

A Deià impartim formació a futurs professionals creatius, rigorosos, pluridisciplinaris, amb iniciativa i amb les capacitats suficients per inserir-se en el món laboral i poder donar respostes a les demandes de la societat.

Valors

— L’escola Deià és un centre especialitzat, on el tracte és proper i molt personalitzat.
— Facilita la transversalitat entre els diferents cursos. L’alumne pot optar a ampliar la seva formació i obtenir diferents especialitzacions dins el propi centre..
— Consta d’un ampli equip docent, format per professionals especialitzats provinents de diferents àmbits lligats a l’art, l’arquitectura i el disseny d’interiors, i amb una àmplia experiència docent i una sòlida trajectòria professional.
— És un centre actiu que complementa la formació amb conferències, seminaris, workshops i visites culturals i formatives.
— Té contacte amb el món empresarial i laboral, amb una borsa de treball i la realització de pràctiques en centres de treball.
— Deià disposa d’una extensa xarxa de convenis amb escoles foranes, amb les quals es fan intercanvis d’alumnes. És possible fer part dels estudis a l’estranger amb les beques Erasmus.

Deià és...

Creativa

Deià t’ofereix una àmplia formació que desenvolupa la teva creativitat al màxim juntament amb altres competències imprescindibles en la teva formació en art i disseny.

Humana

A Deià podràs accedir a una formació integral, propera i pública. En la teva formació tindràs un tracte proper i personalitzat. Una formació adaptada a les teves necessitats per oferir-te un futur professional adaptat al mercat laboral.

Digital

Deià és una escola que entén el disseny de manera innovadora, sempre pensant en les seves aplicacions, eines i tecnologies digitals més actuals.

Deià t'ofereix...

Aquesta és la nostra oferta formativa en arts i disseny, pots triar entre diversos cicles especialitzats tant en disseny d’interiors, com gràfica audiovisual, així com els estudis superiors en disseny (ESDAPC) i els estudis de batxillerat d’arts.

Deià amb la qualitat

Deià està orientada a satisfer les expectatives i necessitats educatives del seu alumnat, així com del personal del centre i, en última instància, de la societat en general. Amb aquest propòsit, el centre, compromès amb la millora contínua del seu servei, defineix un sistema de gestió de la qualitat en revisió permanent per assegurar-ne l’adequació.