Conferències inaugurals

Assisteix a les conferències de professionals i especialistes de renom dels camps del disseny, el món digital i l’art.

Batxillerat d'arts

Cristina Gàmiz
20 d’octubre a les 10 h

Actriu, directora, dramaturga, coach actoral i facilitadora de processos creatius. Cristina Gàmiz va estudiar al Col·legi del Teatre, a l’estudi de la Txiki Berraondo.
Compagina la seva carrera professional com a actriu amb la tasca de pedagoga teatral en l’acció social, aules de primària, secundària i universitats de cinema i arts escèniques.

www.imdb.com/name/nm2421562/

Chené Gómez
20 d’octubre a les 12 h

Chené Gómez és director Creatiu i Educador Artístic. La seva trajectòria professional es desenvolupa entorn de l’educació artística, al disseny i al desenvolupament creatiu. Ha participat en projectes internacionals com el Museu Marí de Trieste. Ha estat director artístic de la Galeria d’Art Contemporani Dom Gallery en Nova Jersey, i ha estat jurat en diverses ocasions en la Parsons School of Design de Nova York.

Interiors

The Room Studio
2 de novembre a les 9 h

L’estudi està liderat per Meritxell Ribé i Josep Puigdomènech, tots dos fundadors i directors creatius de l’Estudi.

Després de més de vint anys de trajectòria comptem amb un gran equip en cada un dels projectes, coneguts col·loquialment com Els Roomers. Busquem dur a terme els reptes que se’ns proposen seguint la nostra filosofia: fusionar les premisses plantejades sense perdre com a focus principal l’essència de l’espai, el seu confort i l’estil de cada client.

Dotem de gran rellevància als materials i la il·luminació en cada proposta, ja que ens permeten crear atmosferes càlides i acollidores. Busquem la combinació de materials nobles amb una il·luminació acurada, objectes singulars i les noves tecnologies adaptades a qualsevol espai.

Abastem des de solucions decoratives, arquitectòniques i d’interiorisme, fins a la construcció d’obres que necessitin una cura especial i on prevalgui la professionalitat davant la velocitat i temeritat. Segons les directrius del client, vam completar els projectes amb sistemes de domòtica i audiovisuals.

www.theroom-studio.com

Gràfica

Sergi Brosa
19 d’octubre a les 15 h

Il·lustrador i concept artist criat al Vallès. Des de fa ja uns vuit anys forma part de la indústria dels videojocs, a on ara mateix ocupa la posició de Principal Concept Artist i Lead a Gearbox Software.

La seva especialitat des de ja fa uns anys ha estat la creació de personatges. Habitualment la seva feina consisteix a dissenyar personatges principals i secundaris dels videojocs en els quals participa, així com elements de personalització com skins i diferents parts personalitzables. Durant aquests anys a la indústria, ha treballat amb grans empreses com Riot o Ubisoft a jocs com League of Legends o produccions com Arcane.

www.instagram.com/sergi_brosa

Domestic Data Streamers
21 d’octubre a les 11 h

Pau Garcia és un dissenyador de mitjans de comunicació i cofundador de Domestic Data Streamers, un estudi de 25 persones que des de 2013 s’ha centrat a crear infoexperiències. També és director del màster en Disseny a l’Escola de Disseny i Enginyeria de Barcelona i a l’Escola d’Economia de Barcelona. Viu re permanentment a la Residència d’Artistes HeyHuman!, i forma part del PosttraumaticCollective. Normalment, no parla en tercera persona.

www.domesticstreamers.com

Olga Capdevila
2 de novembre a les 16 h

Il·lustradora i directora creativa en diversos àmbits (editorial, publicitat, premsa, tèxtil, animació…). Ha dut a terme projectes per a Ajuntament de Barcelona, The New Yorker, Netflix, Filmin, Estrella Damm, Reebok, San Miguel, El País o La Vanguardia.

Ha publicat llibres en editorials com Blackie Books, A Buen Paso, Fulgencio Pimentel o Combel i guanyat premis com el Nacional al Llibre millor editat 2017, Premi Junceda 2017 o el Grand Laus 2020. També ha desenvolupat, juntament amb altres creatius, el projecte BLOC Multistudio.

https://www.olgacapdevila.com

Últimes noticies