Comiat David Medina

Medina va engegar la coordinació del nou Batxillerat d'arts i la primera promoció d'alumnes que va estar marcada per la seva empremta

Dimarts 6 de setembre vam fer el comiat de David Medina com a professor a l’escola Deià. Durant l’acte un grup d’amics i companys de David Medina (Jaume Graells, Teresa Cambra i Miguel Cordero) ens van acompanyar i dedicar unes paraules al nostre company d’equip docent de l’escola Deià.

Membre de l’equip docent de Deià des del curs 2017-2018 . Amb la seva arribada a Deià, Medina va engegar la coordinació del nou Batxillerat d’arts i la primera promoció d’alumnes que va estar marcada per la seva empremta i manera de fer. La seva docència a Deià s’ha caracteritzat per tenir un caràcter optimista, que creu en els alumnes i les seves capacitats. Un professor que estima als seus alumnes i que prioritza el seu aprenentatge i sentit reflexiu. Com docent Medina ha aplicat el seu saber fer com a professor de filosofia al batxillerat d’arts, al Mòdul Guió i estructura narrativa al cicle formatiu de Videojocs, a filosofia a Batxillerat i també com a professor als estudis de grau universitari d’ESDAPC.

Els inicis de la seva carrera van estar marcats fortament per la seva formació acadèmica com deixeble del catedràtic ​​i filòsof José M. Valverde a la Universitat de Barcelona. Medina va obtenir el seu doctorat de filosofia a la mateixa universitat. Posteriorment, la seva activitat es va centrar en l’educació en l’àmbit de la secundària, on podem destacar el seu càrrec de direcció a l’institut Miramar junt amb el càrrec de catedràtic a l’Institut Barcelona-Congrés. En relació amb la institució pública cal destacar també el paper desenvolupat al Departament d’Educació primer com tècnic docent i més tard com coordinador del Projecte eduCAT1x1.

Tot l’equip de direcció i la comunitat de Deià li desitja a David el millor en aquesta nova etapa vital que tot just comença amb la seva jubilació.

Fins aviat David!

Últimes noticies